صفحه اصلی > شهرداری آستارا : جایگزینی درختان بومی و زینتی با حذف درختان مهاجم پالونیا در استارا

جایگزینی درختان بومی و زینتی با حذف درختان مهاجم پالونیا در استارا

جایگزینی درختان بومی و زینتی با حذف درختان مهاجم پالونیا در استارا
به گزارش روابط عمومی شهرداری بندر آستارا، در راستای بهبود فضای سبز شهری و حفظ تنوع زیستی، فردا پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۳، درختان پالونیا واقع در پیاده‌راه ضلع غربی خیابان سفیر امید و پیاده‌روی ضلع شرقی خیابان اسکه حذف خواهند شد، نهادهای نظارتی نیز با ارسال نامه‌ای به شهرداری، بر لزوم جمع‌آوری این درختان تأکید کرده‌اند.
این درختان که به دلیل ویژگی‌های مهاجم و عدم سازگاری با اکوسیستم محلی، نیاز به حذف دارند، با نهال‌های زینتی از گونه‌های عنبرسائل و انجیلی جایگزین خواهند شد.
این نهال‌های چندین ساله توسط واحد فضای سبز شهرداری به منظور ایجاد فضایی زیباتر و پایدارتر در شهر کاشته خواهند شد.
شهرداری بندر آستارا از شهروندان عزیز می‌خواهد که با ارائه نظرات و پیشنهادات خود در زمینه بهبود فضای سبز و نگهداری از آن، نقش فعالی در حفظ محیط زیست شهری ایفا کنند.
امید است با همکاری و مشارکت شهروندان، فضایی سالم‌تر و زیباتر برای آینده بندر آستارا فراهم گردد.


روابط عمومی شهرداری آستارا

مقالات مرتبط

جابجایی تابلو مقابل مزار شهدای گمنام آستارا

جابجایی تابلو مقابل مزار شهدای گمنام آستارا به منظور ساماندهی منظر شهری…

12 اردیبهشت 1404

جمع‌آوری ماهی‌فروشان و مرغ‌فروشان مقابل بانک ملت

جمع‌آوری ماهی‌فروشان و مرغ‌فروشان مقابل بانک ملت شهرداری آستارا در راستای ساماندهی…

9 اردیبهشت 1404

جاگذاری دریچه و پوشاندن روی لوله هدایت آب‌های سطحی پشت کارخانه جابری (کوی زادگری)

جاگذاری دریچه و پوشاندن روی لوله هدایت آب‌های سطحی پشت کارخانه جابری…

3 اردیبهشت 1404

دیدگاهتان را بنویسید