صفحه اصلی > اخبار : فرا رسیدن روز قوه قضاییه و سالروز شهادت آیت‌الله دکتر بهشتی

فرا رسیدن روز قوه قضاییه و سالروز شهادت آیت‌الله دکتر بهشتی

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم

 

فرا رسیدن روز قوه قضاییه، یادآور جایگاه خطیر و تعیین‌کننده دستگاه عدالت در پاسداری از حقوق مردم، صیانت از قانون و استقرار نظم و امنیت اجتماعی در جامعه اسلامی است؛ نهادی که با اتکا به اصول عدالت‌محور، نقش اساسی در تحکیم اعتماد عمومی و تضمین حقوق شهروندان ایفا می‌نماید.

این مناسبت ارزشمند، همزمان با سالروز شهادت مظلومانه آیت‌الله دکتر بهشتی و ۷۲ تن از یاران وفادار امام خمینی (ره)، فرصتی برای تجلیل از اندیشه‌ها، مجاهدت‌ها و خدمات ماندگار شهیدانی است که با ایمان، دانش و اخلاص، بنیان‌های نظام قضایی جمهوری اسلامی ایران را استوار ساختند و در مسیر تحقق عدالت، به فیض عظیم شهادت نائل آمدند.

بی‌تردید، نام و یاد شهید آیت‌الله دکتر بهشتی و شهدای والامقام هفتم تیر، همواره به عنوان نمادی از ایستادگی در برابر ظلم، پایبندی به قانون و تلاش برای برقراری عدالت در تاریخ این سرزمین باقی خواهد ماند.

در کنار بزرگداشت مقام شامخ این شهیدان، روز قوه قضاییه فرصت مغتنمی برای قدردانی از تلاش‌های صادقانه و مسئولانه قضات، کارکنان و تمامی خادمان دستگاه قضایی کشور است که با تعهد، دقت و احساس مسئولیت، در مسیر احقاق حق و اجرای عدالت گام برمی‌دارند.

شهرداری آستارا، ضمن تسلیت سالروز شهادت آیت‌الله دکتر بهشتی، این روز را به مجموعه خدوم قوه قضاییه تبریک عرض نموده و از درگاه خداوند متعال، توفیق روزافزون در مسیر عدالت، خدمت‌گزاری و صیانت از حقوق مردم را مسئلت می‌نماید.

شهرداری آستارا

روابط عمومی شهرداری آستارا

مقالات مرتبط

تقدیر دادستان از شهردار بندر آستارا

تقدیر دادستان از شهردار بندر آستارا به پاس خدمات ماندگار عمرانی و…

دکتر میثم الوان پور به عنوان رئیس سازمان حمایتی طنین ایثارگران استان گیلان منصوب شد

دکتر میثم الوان پور به عنوان رئیس سازمان حمایتی طنین ایثارگران استان…

فرا رسیدن سالروز شهادت حضرت امام زین‌العابدین (ع)

بسم‌‌الله‌الرحمن‌الرحیم   فرا رسیدن سالروز شهادت حضرت امام زین‌العابدین (ع)، چهارمین پیشوای…

6 تیر 1405